Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Termen limită pentru depunere: 30 iunie 2024, ora 22:00

Date personale

Informații generale

Titlul va fi concis și relevant pentru conținutul și localizarea propunerii și nu va conține majuscule, cu excepția cazurilor în care sunt necesare din punct de vedere ortografic.

Localizare

În funcție de localizarea pe hartă și zona aleasă proiectul va concura cu alte proiecte din zona respectivă. Aici poți consulta harta zonelor: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1b1uOAAkyQL_b5YJ0WrMan4m6ey3ducQ&ll=45.75903860713147%2C21.219570500000003&z=12
Selectează din meniul din stânga hărții dacă dorești să alegi o adresă fixă sau un perimetru. Harta se poate muta și mări pentru a ajunge în zona dorită. Iar apoi poți pune fie un punct fix, fie poți defini un perimetru punând pe hartă 5 puncte și închizând permietrul în punctul de pornire.

Detaliere proiect

Ca să putem implementa propunerea cât mai aproape de ceea ce îți dorești avem nevoie de detalii pentru a înțelege cum anume îți imaginezi că va arăta după implementare. Descrierea aceasta are și rol în a convinge comunitatea să susțină propunerea ulterior prin vot.
Te încurajăm să discuți cu cei din comunitatea ta pentru a afla cât de utilă le este și lor propunerea făcută, cine ar beneficia direct în urma implementării, în ce mod ar aduce o schimbare pozitivă în comunitate.
Te încurajăm să identifici în mare care ar fi materialele, echipamentele sau alte elemente necesare implementării și să cauți informații despre prețurile acestora. Estimarea completă a costurilor va fi realizată ulterior de către specialiștii Primăriei Municipiului Timișoara în etapa de analiză a proiectelor eligibile.

Consultare

Pentru o mai mare susținere din partea comunității, te încurajăm să prezinți pe scurt pe cine ai consultat pentru a valida propunerea făcută și cum s-a derulat consultarea.
Drag and drop aici
fișier de maxim 10 MB
Pentru intervențiile realizate în spațiul public este necesar acordul a 50% + 1 dintre locuitori din imediata apropiere. Exemple: amenajarea unui loc de joacă nou între blocuri, amplasarea unor bănci în proximitatea unor locuințe etc.

Implicare

Dorești să te implici în implementarea proiectului sau în asigurarea sustenabilității acestuia? În ce mod?

Documente

Drag and drop aici
fișier de maxim 10 MB
Fotografii, schițe, planuri, alte documente suport

Declarație pe propria răspundere

Acord GDPR

Este utilă această pagină?