Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Parcare SMART de biciclete în zona Modern

Descriere

Sunt spații complet automatizate,curate și special amenajate pentru cei ce doresc să iși depoziteze bicicletele. - zona Padurea Verde, Simion Bărnuțui, 73

Justificare

Consider că avem nevoie de asemenea spații pentru biciclete deoarece persoanelor care stau la bloc le este mai greu să găsească un loc în care să le țină .

Valoare estimată și costuri principale

Bugetul estimat pentru o parcare SMART pentru biciclete este de: - 220.000 lei TVA inclus pentru 36 locuri de parcare În cazul în care, amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?