Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Înlocuirea gardului de împrejmuire al Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 32 Timișoara și montarea unei porți auto automate

Descriere

În prezent, Grădinița este delimitată și împrejmuită cu un gard din stâlpi de fier și sârmă, aflat într-o stare de deteriorare continuă, dată fiind vechimea acestuia (aproximativ 40 ani). Pentru motive de siguranță este propusă înlocuirea împrejmuirii existente și instalarea unei porți de acces auto automate.

Justificare

Starea avansată de deteriorare a gardului împrejmuitor permite pătrunderea în perimetrul grădiniței a câinilor vagabonzi din zonă, a oamenilor fără adăpost, dar și a adolescenților din zonă în orele târzii din noapte, care distrug aparatele de joacă din curte. Toate cele mai sus menționate pun în pericol sănătatea și siguranța celor 320 preșcolari și antepreșcolari care frecventează Grădinița PP Nr. 32 și Creșa Ileana Cosânzeana Timișoara. Astfel, securizarea incintei atât prin gardul împrejmuitor, cât și prin poarta de acces auto automată este indispensabilă.

Valoare estimată și costuri principale

154.700 lei TVA inclus Este necesară înlocuirea gardului pe o lungime de 400 ml, cu înalțimea de 1,8 m și montarea unei porți de acces pietonale și a unei porți de acces auto automată. Costurile estimate sunt de 130.000 lei plus TVA. În cazul în care amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

Au fost consultați atât părinții preșcolarilor înscriși la Grădinița PP Nr. 32 Timișoara, cât și angajații unității.

Implicare ca inițiator

Ma voi implica în acest proiect atât în calitate de părinte, cât și în calitate de angajat al instituției.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?