Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Descriere

Un loc de recreere pentru copii ar fii perfect, 3 topogane,4 leagane,2 balansoare,de catarat pentru copii , pe jos ar merge ceva moale ca sa nu se loveas a cei mici ,si ar merge si un loc de joaca si interior.

Justificare

In zona noastra,zona Sinaia nu avem nici un loc de joaca sau parc pentru copii,trebuie sa mergem cu ei pana in parcul copiilor sau parcurile din alte zone care nu prea sunt amenajate ok..ar fi ok sa avem si noi aici in zona un loc pt copii chiar ieri vorbeam cu vecinii din zona ca avem spatiu plin de gunoi si abandonat dar nu se face nimic acolo.

Valoare estimată și costuri principale

Ma gândesc ca prima data ar trebui curatat terenu,aranjat,dupa care pus cred a trebuie pus un gazon artificial preturile variaza intre 30 de lei si 300 lei,dupa care ma gândesc ca vin instrumentele leaganele,topoganele ,se poate pune un complex ce cuprinde cele necesare cate costa intre 2000 lei si 8000 depinde sunt si mai ieftine cred.

Consultarea comunității

Am vorbit cu doamna Lazarescu Cynthia, spunând ca este păcat ca avem teren aici langa noi si nu se foloseste si a spus ca asa ii ,ar fi frumos sa se faca un loc pentru copii,dupa care am mai vb cu domnul Ivanovici si a spus ca pacat ca nu avem parcuri in zona unde sa isi dupa nepotica.

Implicare ca inițiator

Da mi ar place .nu stiu in ce mod

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Lavinia Pepa, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: -spațiul la care faceți referire a fost atribuit în folosință gratuită către Universitatea de Vest din Timișoara prin Hotărârea Consiliului Local nr. 148 din data de 19.04.2022. - până la data acestui răspuns nu am identificat un alt teren în zonă, liber de sarcini, pentru amenajarea propusă. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?