Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Reabilitare - Parcul de lângă Stadion

Descriere

- Schimbarea coșurilor de gunoi; - Refacerea aleeilor; Parcul de lângă Stadion s-a degradat mult în ultima perioadă. Aleile sunt crăpate și pline de gropi, ceea ce face experința de relaxare incomodă și neplacută. De asemenea, coșurile de gunoi sunt insuficiente și deteriorate.

Justificare

Trecătorii care vin în zonă pentru relaxare, dar și sportivii consideră că ar fi utilă restaurarea acestui parc deoarece este într-o zonă circulată și cu potențial.

Valoare estimată și costuri principale

Se estimează costuri de 150.000 lei, TVA inclus. Necesar Parcul de lângă Stadion: - pavaj; - coșuri de gunoi cu scrumieră; - documentație tehnică pentru autorizare lucrări de intervenție. În cazul în care amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

Oamenii care circulă des prin zonă consideră benefică această reabilitare.

Documente

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?