Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Descriere

Se propune amenajarea unei zone de agrement de tip skatepark. Proiectul propune reamenajareaa unei zone din Parcul Central Anton Scudier, mai precis este vorba de zona de vis a vis de benziaria MOL spatiu in care in trecut a functionat ca si skate park. In cazul in care exista probleme in legatura cu amplasamentul propus, exista N variante de alte parcuri din Timisoara care ar putea adaposti o asemenea propunere, Parcul Botanic, Parcul Civic, Parcul Regina Maria....

Justificare

in Timisoara exista o comunitate numeroasa de pasionati ai sporturilor extreme, sporturi ce au loc in spatii de agrement de tip skatepark. Aceasta comunitate avea obiceiul sa se stranga in fostul skatepark din Parcul Central Anton Scudier, insa acest lucru nu a mai fost posibil din momentul in care spatiul a fost inlaturat de vechea administratie. Atasez mai jos un link unde se vorbeste despre skatparkul din Cluj, care ghici ce? a fost facut anul trecut tot prin buget participativ. :)

Valoare estimată și costuri principale

400.000

Consultarea comunității

Intreaga comunitate de skateri, bikeri din Timisoara.

Implicare ca inițiator

Sigur, ma pot implica, sunt arhitect si poate pot ajuta cumva....

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Vă mulțumim pentru propunerea trimisă, conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - există un proiect în curs de implementare pentru amenajarea/ reabilitarea bazei sportive Uszoda, proiect ca include și amenajarea unui skatepark. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?