Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Descriere

Două terenuri de sport (handball, basket, volei și fotbal) de 50x25 m, pistă de bicicleta pe teme rutiere, teren pentru dezvoltarea calităților motrice (cățărat, mers în echilibru, exerciții vestibulare) de 50x25 m, construirea unui grup sanitar lângă punctul ternic de unde se poate racorda la utilități deja existente. Dotarile propuse vor fi incluse în proiect în limita bugetului, în urma stabilirii cu exactitate a costurilor la momentul proiectării.

Justificare

Propunerea dată ar fi benefică atât pentru copii cât și pentru maturi care și-ar dori să practice un sport pentru dezvoltarea fizică armonioasă. Spațiul dat ar putea fi folosit lejer de un număr de 500 copii.

Valoare estimată și costuri principale

400.000 lei, TVA inclus. În cazul în care amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

A fost efectuat un chestionar în 2020 cu peste 2.000 de răspunsuri în susținerea ideii unui parc sportiv.

Implicare ca inițiator

Inițiatorul indică consultarea personală și a locuitorilor din zona dată în legătură cu aplicarea și implimentarea proiectului. Păiuș Andrei, Briciu Flavius, Balint Lucian

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Adrian Russ, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ Timișoara Decide, în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - În cadrul Direcției Incubatorul de Proiecte este în lucru realizarea proiectului „Terenuri de sport multifuncționale în cartiere". Acesta include și parcul sportiv Bucovina. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie „Timişoara Decide!" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?