Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Tunelul din parcul copiilor

Descriere

Trasformarea tunelului din parcul copiilor in spatiu de arta. Se poate realiza un muzeu si centru de experiment de arta si iluminat

Justificare

Orasul luminii- necesitate de spatii pentru artisti Un loc inedit inchis de ft multi ani

Valoare estimată și costuri principale

80.000 euro- reabilitare si infrastructura muzeu

Implicare ca inițiator

Doresc sa ma implic

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Silvia Tripșa, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: Reamenajarea tunelului din Parcul Copiilor este la momentul actual parte integrantă dintr-un proiect de ansamblu de Modernizare a Parcului Copiilor. Acesta se află în faza atribuirii și elaborării documentației necesare lucrărilor de intervenție (DALI+PT+DTAC). Conform temei de proiect, tunelul ar urma să fie păstrat și re-valorificat ca spațiu multifuncțional. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?