Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Trenuletul si tunelul din parcul copiilor

Descriere

Refunctionalizarea vechiului tunel din parcul copiilor

Justificare

Este un spatiu inedit care se poate reface ca si tunel pentru trenuletul ce trecea prin parc. Acest element era cel mai deosebit din tot parcul

Valoare estimată și costuri principale

80.000 Euro- construire sina, cumparare trenulet, reabilitare tunel

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Silvia Tripșa, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: Reamenajarea tunelului din Parcul Copiilor este la momentul actual parte integrantă dintr-un proiect de ansamblu de Modernizare a Parcului Copiilor. Acesta se află în faza atribuirii și elaborării documentației necesare lucrărilor de intervenție (DALI+PT+DTAC). Conform temei de proiect, tunelul ar urma să fie păstrat și re-valorificat ca spațiu multifuncțional. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?