Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Conectivitate Timisoara Cal ARadului- Dumbravita

Descriere

Infrastructura de mobilitate, si siguranta -construire de trotuare si piste de biciclete , iluminat stradal, spatii verzi pe str. Stefan Procopiu - cal. Aradului-> conectare Cal Aradului de Dumbravita

Justificare

Se doreste incurajarea mobilitatii verzi- adica cei din suburbii sa nu mai vina cu masina in centrul orasului. Pana acum s-au luat masuri de descurajare insa acestea nu vor avea rezultat pana cand nu se vor lua si masuri de incurajare- adica sa te simti in siguranta sa circuli ca si pieton sau ciclist prin acea zona. In zona Hornbach- Decathlon nu exista decat infrastructura auto. Am mers acasa pe jos de nenumarate ori, insa din acea zona au aparut problemele. Nu exista trotuar, masinile circula cu viteza, daca ploua te inamolesti prin spatiul verde a centrelor comerciale. Nu este o zona sigura- este intuneric, sunt strazi cu circulatie intensa, cratere in asfalt, tiruri care parcheaza pe strada pe timpul serii.

Valoare estimată și costuri principale

80.000 euro- trotuare,pista de bicicleta, iluminat stradal, parc

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Silvia Tripșa, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: -propunerea face referință la o zonă ce a fost deja inclusă într-un studiu de fezabilitate aprobat prin HCL nr.437 din 23.11.2021 și anume: "Studiul de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții Amenajare zona Procopiu (Șt. Procopiu, E.Coseriu, T.Tzara, H.Hulubei). Proiectul, aprobat împreună cu indicatorii tehnico-economici aferenți prevede extinderea carosabilului străzii St.Procopiu la 4 benzi, amenajarea trotuarelor și a pistelor pentru cicliști precum și amenajarea străzilor din zonă. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?