Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Descriere

Metrou , statie in sagului, pe aradului, langa arroportul TSR, mehala, ciarda rosie, langa facultatea de arte plastice, iulius town, calea lugojului, etc

Justificare

Stam de la 7 pana la 9 in trafic fratilor ca sa ajungem din dumbravita in sagului la servici, traficul e infernal trebuie sa facem ceva cu el cat mai repede, nu putem ramane sat, indiferent de cat de mari sunt costurile pentru un astfel de proiect.

Valoare estimată și costuri principale

In jur de 2 sau chiar 3 miliarde de euro, dar se merita fratiolor daca nu vreti sa incingem orasul de claxoane.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Radu Ștefan, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - propunerea nu se încadrează în bugetul maxim alocat prin acest program; - prin campania "Timișoara Decide" suma maximă destinată unui proiect este de 400.000 lei; - propunerea făcută implică lucrări majore de infrastructură ce necesită studii de fezabilitate și documentații tehnice elaborate, premergătoare investiției. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?