Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Descriere

Piste de bicicleta si trotuare si marirea numărului de biciclete Sppt. Infrastructura de transport public prin troleibuz si tramvaie, care nu poluează prin emisie de gaze, interconectate prin google maps cu timpi reali de deplasare (ca la Cluj). Crearea de benzi speciale pt mijloacele de trabsport in comun, care sa aiba prioritate si evident diversificarea rutelor de transport...acum sunt ca in urma cu 30 de ani...

Justificare

Ar ajuta la mobilitate si reducerea masinilor in trafic. Plus la reducerea nocelor din oras si la o viata mai sanatoasa a locuitorilor

Valoare estimată și costuri principale

Probabil intre 1 si 5 mil €

Consultarea comunității

Da. Toti colegii (250 oameni) de la lucru sunt frustrați de traficul din orașul nostru

Implicare ca inițiator

Da. M-aș implica. Ca voluntar. In momentul de față lucrez ca si contabil într-o instituție publică, deci cunosc cat de cat mersul birocrației.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Alin Huseras, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - propunerea conține multiple elemente de complexitate ridicată, depășind limitele bugetului participativ alocat unui proiect; - punctele atinse prin proiect nu vizează o zonă de intervenție anume, cu lucrări și detalii clar stabilite. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?