Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Eliminare ruine cladiri din Parcul Central

Descriere

Ruinele ramase in Parcul Central, insalubre si infecte, sunt nepotrivite in centrul unui oras.

Justificare

Cred ca terenul s-ar pute folosi usor pentru amenajare in scopuri de relaxare: skatepark/ patinoar -iarna in locul piscinei

Valoare estimată și costuri principale

nu am idee ,dar macar demolarea /eliminarea ruinelor nu poate costa enorm

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Liliana Stanca, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - zona este inclusă în Ansamblul urban "Splaiul Nicolae Titulescu" TM-II-a-B-06113. Nu sunt permise demolări decât în cazuri specifice, în urma unor analize aprofundate, documentații de fundamentare și tehnice, și numai cu avizul Direcției Județene de Cultură Timiș. - există un proiect în curs de implementare pentru amenajarea/ reabilitarea bazei sportive Uszoda. Vă așteptăm cu noi inițiative în urmatoarea campanie "Timisoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?