Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Extindere prin refacerea transportului el.

Descriere

Extinderea prin refacerea si prelungirea liniei de tramvai nr.3 Fraidorf. Linia 3 de tramvai se poate extinde pana la Sanmihai. Ideea nu este noua si ar decongestiona traficul de pe strazile Ardealul,Slavici si Polona.

Justificare

Decongestionarea traficului in Fraidorf.

Valoare estimată și costuri principale

Nu stiu,dar cred ca PMT are niste costuri estimate.

Consultarea comunității

A avut loc la intalnirea comunitatii cu dl.primar in 2021.

Implicare ca inițiator

Primaria Timisoara

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Călin Vasile, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - proiectul propus depășește prin amploarea și complexitatea sa capacitatea de finanțare prin acest program; - propunerea ar presupune ca etapă premergătoare implementării, realizarea de studii și documentații tehnice pentru lucrări de extindere linie tramvai 3 care, la rândul lor, ar depăși suma maximă alocată unui proiect. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?