Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Amenajare unitara pt spatiile verzi din zona blocurilor

Descriere

Multe zone din jurul blocurilor arata neingrijit (lipsa vegetatie,parcare pe spatiu verde, tomberoane amblasate oriunde si cu gunoi in jur, cateodata spatiul este amenajat si ingradit in diverse moduri de catre anumiti cetateni). As dori sa existe o viziune comuna/unitara creata pt aceste zone - de catre specialisti (peisagisti/arhitecti + reprezentantii asociatiilor de proprietari de la bloc) si implementata de Primarie. Poate acesta viziune unitara extinsa si la culorile care pot fi folosite pt amenajarea fatadelor/mobilier urban folosit/ loc special creat pt tomberoane.

Justificare

Calitatea vietii oamenilor dintr un oras este data de curatenie/drumuri -parcare-trotuare) dar si de partea estetica. Chiar cred ca avand un spatiu verde curat si estetic in zona blocurilor va creste calitatea vietii oamenilor si ii va face mai responsabili pt zona/blocul lor.

Valoare estimată și costuri principale

-

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?