Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Lista cu toate terenurile si imobilele detinute de statul roman in Timisoara

Descriere

Va rog sa faceti publica lista cu toate terenurile si imobilele detinute de statul roman in Timisoara astfel incat sa stim unde se pot face investitii legate de parcuri, locuri de joaca, terenuri sportive, crese, gradinite si scoli

Justificare

Nu poti cere investitie pe un teren care nu e al statului roman, de aceea trebuie sa stim unde sunt acestea disponibile

Valoare estimată și costuri principale

Nu pot estima, dar cred ca in trei zile un angajat al primariei poate sa puna pe pagina de internet a Primariei Timisoara lista cu terenurile si imobilele detinute in proprietate.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Iulian Minda, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ „Timișoara Decide”, în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - există deja un proiect în lucru legat de această temă în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. Vă vom contacta în momentul finalizării soluției tehnice și publicarea acesteia. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie „Timişoara Decide 2023”!

Comentarii

Este utilă această pagină?