Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Gradinita noua pe terenul de la intersectia strazilor Edgar Quinet cu strada Gavril Musicescu

Descriere

Va rog sa faceti o gradinita pe terenul de aproape 6000 mp de la intersectia strazilor Edgar Quinet cu str Gavril Musicescu. In acel PUZ chiar e prevazut ca acel teren sa fie folosit pentru o gradinita

Justificare

Nu exista suficiente locuri in gradinite de stat in acest cartier nou.

Valoare estimată și costuri principale

600 euro/mp constructia. Terenul il aveti deja

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Viorel Tudorascu, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ „Timișoara Decide”, în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - costurile proiectului depăşesc bugetul maxim de 400.000 de lei alocat fiecărei sugestii. - totodată, deşi există un Plan Urbanistic de Detaliu elaborat în 2001 (cu o valabilitate de 4 ani) în care zona avea destinație de grădiniță, a fost constatat ulterior că acest teren nu îndeplinește normele legale pentru a servi acestui scop. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie „Timişoara Decide 2023”!

Comentarii

Este utilă această pagină?