Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Sens giratoriu Calea Aradului cu Grigore Alexandrescu

Descriere

In urma lucrărilor de amenajare de pe strada Grigore Alexandrescu și a restricțiilor de circulație pentru străzile adiacente accesul este îngreunat. La configurația actuala a semaforului de pe Calea Aradului abia dacă trec dinspre oraș 3 mașini spre Gr. Alexandrescu. Sensul giratoriu care era prevăzut în proiect și nu a fost realizat poate că ar fluidifica traficul auto.

Justificare

Fluidizarea traficului auto pe inelul 4.

Valoare estimată și costuri principale

500000lei

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Tiberiu Ormos, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ „Timișoara Decide”, în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - costurile proiectării și a lucrărilor de infrastructură necesare pentru amenajarea unui sens giratoriu în zona propusă depăşesc bugetul maxim de 400.000 de lei. În prezent, Primaria Municipiului Timişoara are în lucru o analiză a situației pentru fluidizarea traficului în zonă urmând să decidă soluția tehnică optimă. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie „Timişoara Decide 2023”!

Comentarii

Este utilă această pagină?