Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Sali de coregrafie pentru Liceul de Arta "Ion Vidu"

Descriere

Sunt sigura ca deja cunoasteti faptul ca Liceul de Arta "Ion Vidu" detine o singura sala de coregrafie pentru 8 clase.

Justificare

Aceasta sala este foarte mica si nu poate deservi la mai multe clase. Fetele se deplaseaza la alte sali din oras. Liceului de Coregrafie din Cluj detine 9 săli de balet foarte mari.

Valoare estimată și costuri principale

Este problema Primariei sa calculeze un astfel de buget.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Mirela Ardelean, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ „Timișoara Decide”, în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următoarelor motive: - până la data acestui răspuns nu a fost identificat un spațiu potrivit pentru a fi amenajată o sală de coregrafie. Vă încurajăm să aplicați din nou în următoarea campanie „Timişoara Decide 2023” completând propunerea cu detalii tehnice privind dotările optime ale unei săli de coregrafie și identificarea unui spațiu adecvat pentru acest scop.

Comentarii

Este utilă această pagină?