Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Descriere

Imnul Timișoara2023 - transpune în limbajul universal al muzicii mesajul ”Luminează orașul prin tine!”.

Justificare

Așa cum Oda Bucuriei dă glas idealurilor europene de libertate, pace și solidaritate, ca valori comune ale țărilor membre ale Uniunii Europene, așa Timișoara merită un imn care să aducă un strop de lumină în inima/sufletul tuturor acelora care ”diferiți, dar împreună” rezonează cu mesajul ”Luminează orașul prin tine!”.

Valoare estimată și costuri principale

50.000 lei onorarii pentru compozitorii imnului aleși în urma unui apel public În cazul în care, amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială în urma pașilor legali pentru implementare și a documentației tehnice detaliate vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

-

Implicare ca inițiator

-

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?