Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Semafoare pentru pietoni cu comandă manuală

Descriere

Se propune amplasarea a patru semafoare pe cele două treceri de pietoni, unul pe fiecare parte, semafoare cu comandă manuală (pietonii apasă pe buton când doresc să traverseze). Astfel, siguranța circulației în zonă va crește.

Justificare

Cele două treceri de pietoni sunt intens circulate de timișoreni, atât pietoni, cât și mașini. Deoarece sunt niște zone circulate continuu de pietoni, pericolul accidentelor din cauza lipsei de semafoare pentru aceștia este ridicat.

Valoare estimată și costuri principale

Sub 50.000 de lei.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Vasile Lupu, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - strada Gheorghe Lazăr este inclusă într-un proiect de modernizare și fluidizare a traficului care vizează zona în ansamblu. De aceea nu putem momentan face intervenții punctuale pe această arteră. În urma acestei inițiative se va decide și oportunitatea instalării semafoarelor propuse de dvs. Vă așteptăm și cu alte propuneri pentru următoarea sesiune de bugetare participativă.

Comentarii

Este utilă această pagină?