Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Timișoara de 2023 ori mai verde

Descriere

Timișoara de 2023 ori mai verde, un proiect menit să aducă orașul mai curat și mai proaspăt în anul Capitalei Europene a Culturii.

Justificare

Așa cum fiecare om își întreține/pregătește locul numit Acasă zi de zi, dar mai ales de sărbători, Municipiul Timișoara, ca viitoare Capitală Europeană a Culturii în anul 2023, merită să fie un oraș mai verde, mai curat, mai proaspăt. Pentru ca ”Luminează orașul prin tine!” să nu fie doar titlul unui comunicat, e important ca Orașul parcurilor să fie mai verde, mai proaspăt, mai curat. Montarea a 2023 coșuri de gunoi, lângă 2023 bănci din cele 32 de parcuri ale Timișoarei (https://www.timisoreni.ro/info/parcuri/) și acțiuni săptămânale de ecologizare desfășurate cu voluntari și parteneri pentru colectarea deșeurilor, astfel încât Timișoara să fie un oraș mai verde, mai curat și mai proaspăt.

Valoare estimată și costuri principale

248.387,70 lei buget estimat pentru anul 2022 și câte 81.325,40 lei buget estimat pentru anul 2023( și următorii).

Consultarea comunității

-

Implicare ca inițiator

”Timișoara de 2023 ori mai verde” urmează a fi dezvoltat cu voluntari atrași de Primăria Municipiului Timișoara(și/sau altă/e entitate/entități parteneră/e).

Documente

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Bianca-Ana Popescu, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs. nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - a fost finalizată achiziția pentru 500 de coșuri de gunoi ce urmează să fie amplasate la finalul lunii iulie. Primăria mai are în plan achiziția a încă 1000 de coșuri de gunoi pentru acoperirea necesarului la nivelul orașului. - pentru a asigura un flux constant și previzibil al activităților de salubrizare acestea se derulează printr-un contract de furnizare de servicii. Pot fi organizate campanii punctuale de ecologizare însă nu în cadrul bugetării participative. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?