Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Disc Golf în parcurile din Timișoara

Descriere

Dorim să montăm coșuri de disc golf în parcurile din Timișoara și să ne punem orașul lângă alte orașe din Europa și din lume pe harta disc golf-ului din lume (https://udisc.com/). Dorim să montăm 9 (nouă) coșuri de disc golf în Parcul Botanic (3), Parcul Central (1), Parcul de lângă Catedrala (1), Parcul Justiției (1), Parcul Poporului (2), Parcul Andrei Mocioni (1).

Justificare

Noi, Azvârlirea, considerăm că orașul nostru nu este unul prietenos pentru oamenii pasionați de sport. Spre exemplu, în Arad, ai un stadion unde poți alerga pe tartan și nu pe drumurile orașului ca în Timișoara, te poți juca pe terenul de iarbă. În Novi Sad ai opțiuni de joc GRATIS pentru tenis de câmp, baschet, minifotbal, volei, etc. Ținând cont că pe CSS spre exemplu, un stadion care se închide după ora 16:00, nu ai voie să alergi pe iarbă, să joci un volei sau să alergi, am decis ca măcar în parcurile din Timișoara să oferim posibilitatea oricărui cetățean care trece prin Timșoara să poată juca un disc golf în parcurile orașului.

Valoare estimată și costuri principale

Total: În mare costurile principale ar fi: 54.000 lei 1. Coșuri de disc golf: 9 buc = 2700 euro - aprox. 13.400 lei 2. Panouri informative (9 buc + panou principal) = 3.000 euro - aprox. 15.000 lei 3. Design + Site = 1000/ 2000 euro - aprox. 10.000 lei 4. Echipament pentru turneul de debut (discuri, geantă, premii) = 2000 - 3000 euro - aprox. 15.000 lei În cazul în care, amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială în urma pașilor legali pentru implementare și a documentației tehnice detaliate vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

Ca și consultare a comunității putem să enumerăm toți jucătorii de ultimate frisbee din România (Timișoara, Arad, Brașov, Cluj, București, Iași, Negrești, etc.). Pe lângă aceștia am consultat pasionații de acest sport din Serbia, Bulgaria, Ungaria - cei care ne ajută în demersurile noastre de a promova sportul în regiune.

Implicare ca inițiator

Noi, ca Azvârlirea, dorim să ne implicăm în trasarea, montarea și organizarea traseului acestui proiect propus și să oferim orice informație necesară pentru implementarea lui.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?