Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Asfaltarea,realizarea trotuare si zonelor verzi in aceasta zona , dragare Beregsau ( plin de fecale ) si amenajarea unui loc de pescuit pt copii .

Descriere

Zona de agrement plus mobilitatea zonei , mijloce de transport in comun mai dese

Justificare

Zona de case noua , utilitati trase , asfel ca se poate face asfaltarea fara spargere ulterioara , plus sa fie cunoscut acest cartier ca apartine de Timisoara

Valoare estimată și costuri principale

Nu as stii sa estimez

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Raluca Contra, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizezi tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs. nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - este în lucru definirea Strategiei de Dezvoltare Urbană Timișoara Nord ( https://decidem.primariatm.ro/processes/strategia-nord/f/40/posts/22 ) care include și aria desemnată de dumneavoastră. Detalii asupra zonei incluse pot fi văzute aici: https://drive.google.com/file/d/1GZ1JYTfE43KAreTdBcyL3PD35c8H8tKq/view. În urma aprobării acestei strategii vor putea apoi să fie făcute intervenții în zona respectivă. Vă mai așteptăm și cu alte inițiative la următoarea sesiune de Bugetare Participativă.

Comentarii

Este utilă această pagină?