Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Amenajare loc de joacă pentru copiii Grădiniței PP Nr. 32 Timișoara

Descriere

-amenajare loc de joacă pentru copiii Grădiniței PP Nr. 32 Timișoara, str. C-tin Brăiloiu, Nr. 2 pe o suprafață de 170 m², aflată în curtea din față a unității

Justificare

În prezent, Grădinița PP Nr. 32 Timișoara dispune de un loc de joacă în curtea din spate a unității. Din cauza numărului mare de preșcolari înscriși, se impune amenajarea unui loc de joacă (turnat șapă, montat tartan și instalarea unor aparate de joacă) și în curtea din față, pe o suprafață de teren de 170 m² care e disponibilă.

Valoare estimată și costuri principale

Costurile estimative sunt de 178.500 TVA inclus În cazul în care, amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială în urma pașilor legali pentru implementare și a documentației tehnice detaliate vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător conform legislației în vigoare.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?