Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Amenajare spații verzi și locuri de joacă

Descriere

Este necesară amenajarea unor spații verzi și locuri de joacă pentru copii în zona Grigore T. Popa - Ion Barbu - Armoniei, întrucât sunt foarte multe familii cu copii din toate categoriile de vârstă, care nu au unde se juca.

Justificare

În zona Grigore T. Popa - Ion Barbu - Armoniei s-a construit în mod haotic în ultimii ani, "dezvoltatorii" urmărind doar să-și vândă locuințele. Nu s-a amenajat niciun spațiu verde / parc / loc de joacă / creșă / grădiniță / școală, EFECTIV NIMIC. Consider că este impetuos necesar amenajarea unor astfel de facilități, dezvoltarea zonei în adevăratul sens al cuvântului.

Valoare estimată și costuri principale

100000 lei, materiale de construcții și mobilier urban

Consultarea comunității

Am discutat cu toți vecinii de-a lungul timpului, este evident că toți își doresc facilități normale

Implicare ca inițiator

Da, vă stau oricând la dispoziție, cu orice pot ajuta

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Silviu Marinovici, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizezi tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - până la data acestui răspuns nu am identificat un teren în zonă indicată în proprietatea Primăriei Municipiului Timișoara, liber de sarcini, pentru amenajarea propusă. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?