Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Timisoara city app (aplicatie mobil Android / iOS si pagina web)

Descriere

Crearea unui website dedicat (diferit de website-ul tipic de primărie) și a unui app mobil (Android, iOS) prin care utilizatorii pot afla informații utile în raza orasului, putând fi ulterior conectata cu alte aplicații din zona periurbana. Aplicatia poate fi folosita gratuit de catre localnici dar si vizitatori si cuprinde mai multe teme: • Educatie (gradinite, afterschool-uri, scoli, cluburi) • Sali de sport • Evenimente culturale si sportive (integrat in modul calendar) • Parcuri, trasee turistice (piste de biciclete in si in afara Dumbravitei) • Restaurante, cafenele, baruri • Unitati de cazare (hotel, pensiuni, apartamente, casa de oaspeti) • Magazine (grupate pe categorii – alimentar, farmacii, etc) • Servicii – diverse categorii (frizerii, cosmetica, reparatii) • Noutati si anunturi gestionate de Primarie • Orar si trasee pentru transport in comun • Modul raportare incidente – conectat la serviciul de politie • Ghid turistic audio – modul inclus dar inregistrarea se face contracost Pentru fiecare optiune se vor afisa informatii relevante (poze, text, adresa, telefon cu posibilitatea de apel, adresa de email cu posibilitatea de trimitere mail, pozitionare pe harta Google, indicatii rutiere). Administrare initiala: - Se creeaza un profil specific al Primariei (unul sau mai multi administrator) prin care se vor introduce datele furnizorilor de servicii (de educatie, horeca, magazine, farmacii, sport, etc) si evenimente și/sau se pot acorda drepturi specifice fiecărui furnizor de servicii să-și introducă/actualizeze informațiile. - Voluntar sau angajat al primariei – pentru o prima introducere a datelor (informatii evenimente, servicii) Administrare ulterioara: - Administrare actualizare informatii (firme/PFA noi, oferte noi, inchidere de firme, introducere evenimente) – se pot face pe baza de solicitare de catre furnizori pe email catre o adresa specifica din cadrul primariei pentru acest serviciu Exemple: Sibiu city app, Discover Timis app, Unde mergem, etc – dezvoltate pe platforma Eventya

Justificare

Timisoara este o metropola dinamica, ce se dezvolta continuu pe masura ce inovatia si antreprenoriatul isi face tot mai mult loc. Orasul se pregateste pentru a fi o Capitala Europeana a Culturii, ceea ce va duce la noi perspective de dezvoltare. Astfel, paleta de informații, noutăți, evenimente si servicii de proximitate este tot mai larga.

Valoare estimată și costuri principale

60.000 RON (TVA inclus). Subscriptie anuala.

Implicare ca inițiator

In urma consultarii mai multor aplicatii de acest gen, am solicitat celor de la Eventya o brosura de prezentare si o oferta de pret. Functiile descrise in acest proiect sunt disponibile in platforma Eventya dar mai sunt si alte functii considerate utile de catre administratiile altor orase din Romania si pot fi folosite (exemple din Sibiu, Piatra Neamt, Reghin, Discover Timis, Unde Mergem). Pot pune la dispozitie brosura de prezentare si persoana de contact disponibila pentru un demo.

Documente

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Daniela Toma, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - există o inițiativă în lucru în cadrul Primăriei pentru dezvoltarea unei aplicații similare cu ceea ce propuneți dvs. Vă vom ține la curent cu dezvoltarea acesteia. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?