Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Amenajare spatiu sportiv comunitar multifunctional in zona Campului

Descriere

Proiectul propune amenajarea unui teren sportiv multifunctional in zona Campului, pentru basket, tenis, fotbal si tenis cu piciorul. Locul ales este pe un teren viran care apartine Primariei Timisoara iar in zona nu exista nici o posibilitate pentru copii sau adulti de a face sport sau de a se intalni.

Justificare

Scopul principal al proiectului este cresterea coeziunii comunitatii din zona, prin sport. In zona exista foarte multi copii si tineri care ar putea folosi acest teren de sport, deoarece nici macar scolile din zona nu au asa ceva. Adultii din zona au nevoie de un loc de intalnire unde sa socializeze si sa se cunoasca, unde sa construiasca o comunitate adevarata si echilibrata. Terenul respectiv e plin de balarii si la momentul actual este fara vreo valoare (vedeti fotografiile atasate)

Valoare estimată și costuri principale

Valoarea proiectului este de 392000lei. Costul total al terenului de sport este de 328,776.38lei + TVA, conform ofertei de pret atasate.

Consultarea comunității

Am consultati aproape toti vecinii din zona, pe grupul de Whatsapp si majoritatea sunt de acord cu proiectul.

Implicare ca inițiator

Am exprienta in managementul de proiect si as putea sa ma ocup de proiect pana la implementarea acestuia.

Documente

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Sergiu Raț, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ Timișoara Decide, în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - În cadrul Direcției Incubatorul de Proiecte este în lucru realizarea proiectului "Terenuri de sport multifuncționale în cartiere" aflat în prezent în etapa elaborării temei de proiectare. În cadrul acestui proiect, este luam în considerare și spațiul sportiv multifuncțional din zona Câmpului. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timişoara Decide!" 2023.

Comentarii

Este utilă această pagină?