Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Studiu Fezabilitate Amenajare Calea Urseni

Descriere

Amenajarea de piste de biciclete pe Calea Urseni pentru a facilita deplasarea oamenilor din zona către oraș (chiar și cei din Rudicica sau Urseni). Traficul este infernal pe această porțiune, iar mersul pe bicicletă este imposibil. Carosabilul este îngust și periculos. Starea lui este foarte proastă De asemenea, amenajarea de trotuare pentru a facilita mersul pe jos în siguranță. Momentan nu există așa ceva și mersul până la un butic printre mașini mari și mici, cu viteză, este periculos. Din această cauză, mașina este folosită pentru orice deplasare.

Justificare

În zonă sunt sute de blocuri noi. Comunitatea din ultimii ani a crescut foarte mult și nu există infrastructură în zonă. Orice investitie în infrastructură în această zonă este așteptată cu mult interes.

Valoare estimată și costuri principale

Bugetul maxim aprobat pentru acest proiect este de 220.000 lei TVA inclus, acoperind doar Studiul de Fezabilitate privind amenajarea întregii trame stradale, alei pietonale, piste biciclete, etc. În cazul în care, amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?