Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Fântână arteziană (in fata Colegiului Loga)

Descriere

In fața Colegiului Național "C.D.Loga", o fântână ornamentală arteziană pe un fond sonor, designul să fie format dintr-o stivă de cărți din marmură așezate în spirală (la Loga chiar se face carte coordonând potențialul intelectual al elevilor pe cele mai înalte culmi ale spiralei vieții). Stiva de cărți să aibă o inălțime de 2 m situată într-un bazin rotund cu perimetrul de 3-4 m. Apa să curgă de la vârful spiralei pe un fond sonor.

Justificare

Este cel mai vechi liceu cu tradiție din Banat, (in noiembrie 2019 a sărbătorit centenarul). In calitate de absolventă și profesor de informatică (cu cariera petrecută în liceu), consider că acest monument de fapt ar fi un obstacol al monotoniei cotidiene atât din zona cât și în fața lăcașului de cult, fiind o mângâiere sufletească atât asupra copiilor cât și a dascălilor. Elevii mei cu care vorbesc online (IT-știi din Loga sunt in multe locații pe planeta) au salutat ideea.

Valoare estimată și costuri principale

Contez pe aprecierea specialiștilor dv.

Implicare ca inițiator

In designul lui cum am mai precizat, alegerii fondului sonor și locației concrete în fața liceului

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Spomenca Nicolin, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va putea intra în etapa de vot din următorul motiv: - construcția unei fântâni arteziene în zona indicată nu este agreată de Comisia de Monumente și fără avizul lor nu putem merge mai departe. Vă mai așteptăm și cu alte propuneri pentru următoarea sesiune de bugetare participativă.

Comentarii

Este utilă această pagină?