Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Parc joacă copii,spațiu verde amenajat.

Descriere

Bună ziua, Se dorește au credem ca cu un minim efort financiar se poate face un parc in zona noua din cartierul Ciarda Roșie unde sunt foarte multi cetățeni cu copii dar nu exista un spațiu destinat copiilor, credem ca si cu ajutorul celor ce locuiesc in această zona am putea gasi un loc cat de mic pentru acest proiect.

Justificare

Ne fiind alt spatiu verde într-o zona asa întinsa si in continuare extindere credem ca din banii care sunt plătiți la impozit de la cetatenii acestui cartier s-ar gasi o rezolvare.

Valoare estimată și costuri principale

Financiar este minim cred mai mult este sa se vrea a se aproba acest proiect.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Vă mulțumim pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ "Timișoara Decide", în urma evaluării eligibilității și a analizei tehnice, financiare și juridice, propunerea dvs nu va intra în etapa de vot din următoarele motive: - în apropierea zonei desemnate se va dezvolta un agroparc pe aproximativ 12 hectare. Acesta se aflã în faza de proiectare și prevede zone cu locuri de joacă. Acestea urmează să fie amplasat pe strada Neajlov. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie "Timișoara Decide" 2023

Comentarii

Este utilă această pagină?