Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Transport in comun cu adevarat

Descriere

Transportul in comun e de neutilizat in acest oras sufocat de masini. Propun sa se intoarca directia dinspre masini spre transportul in comun. Deci fiecare strada cu 2 benzi pe sens unde circula transportul in comun sa devina obligatoriu prima banda doar pentru transport in comun. Dublarea intervalelor de circulare inspre suburbii. Adaugarea de remorci pentru cei care vin din suburbii cu biciclete sau trotinete.

Justificare

Atata timp cat nu se descurajeaza masina in oras nu se va renunta la ea.

Valoare estimată și costuri principale

1000E / remorca. Remorcile pentru autobuze vor costa cel mai mult dar se poate finanta la inceput cu bilete pentru biciclete.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

De ce nu este eligibilă propunerea?

Mulțumim, Vlad Ilie, pentru propunerea trimisă! Conform regulamentului campaniei de buget participativ „Timișoara Decide”, în urma evaluării eligibilității, propunerea dumneavoastră nu va intra în etapa de vot din următorul motiv: - proiectul propus conține mai multe idei insuficient dezvoltate pentru a putea fi implementate. Vă așteptăm cu noi inițiative în următoarea campanie „Timişoara Decide 2023”!

Comentarii

Este utilă această pagină?