Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Grădinița PP Nr. 32 - Calea Girocului - Instalare sistem de supraveghere video

Descriere

-Instalarea sistemului de supraveghere video de către o firmă autorizată compus din DVR. Acesta urmează a fi amplasat în mediul protejat, este capabil să înmagazineze imaginile 20 de zile, cu 9 camere video, din care 3 în exterior - amplasate în zona de acces în unitate și în curtea interioara a unitații și 6 în interior, pe holurile grădiniței. -Instalarea unui sistem de alarmă cu centrală de alarmare și senzori PIR în fiecare încăpere de la parterul unității, tastatură cod acces, buton de panică, conectat la un dispecerat de monitorizare și intervenție al unei firme de pază autorizate IGPR.

Justificare

Instalarea unui sistem de supraveghere video este imperios necesară pentru asigurarea pazei și protecției preșcolarilor și a angajaților, precum și a bunurilor aflate in grădiniță.

Valoare estimată și costuri principale

17.850 lei TVA inclus Costul estimativ pentru achiziționarea și implementarea sistemului de supraveghere video este de 15.000 lei + TVA. În cazul în care amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

În vederea propunerii acestui proiect au fost consultați părinții copiilor înscriși la Grădinița PP Nr. 32 Timișoara, dar și salariații instituției.

Implicare ca inițiator

Doresc să mă implic în calitate de salariat al instituției.

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?