Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Parc de calisthenics - antrenament în aer liber

Descriere

Parc de antrenament în aer liber (calisthenics/street workout) - actualmente singurul existent în Timisoara fiind în Parcul Tiroliane de langa fosta platformă Solventul, pe malul Begăi (Splaiul Nicolae Titulescu), dar este într-o stare critică. Ar trebui reamenajat, modernizat, diversificat și mărit ca să corespundă cerințelor unui adevarăt parc pentru antrenament în aer liber, atât de util pentru sănătate.

Justificare

Crearea acestor facilități la standarde moderne (bare de tracțiune, paralele, bare pentru flotări etc.), care nu presupun o investiție foarte mare (ideal în toate parcurile din Timișoara), ar aduce un beneficiu în plus persoanelor care vor să facă mișcare și să se antreneze în aer liber. Ar fi un plus pentru sănătatea populației și ar încuraja persoanele de toate vârstele să facă mișcare.

Valoare estimată și costuri principale

400.000 lei, TVA inclus. În cazul în care amplasarea proiectului și specificațiile acestuia vor suferi modificări față de propunerea inițială, în urma pașilor legali necesari pentru implementare și documentație tehnică detaliată, vom comunica public aceste modificări și justificarea aferentă. Suma finală aprobată și detalierea costurilor vor fi publicate după realizarea documentației aferente implementării fiecărui proiect câștigător, conform legislației în vigoare.

Consultarea comunității

Update 29.03.2022: Se poate vedea numărul mare de susținători ai acestei propuneri prin consultarea secțiunii de comentarii!

Documente

Declinarea răspunderii

Conţinutul acestei propuneri de proiect nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Primăriei Municipiului Timișoara. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorului.

Comentarii

Este utilă această pagină?