Stema Timișoarei

Primăria
Timișoara

Etapa 1: Depune proiect

Înainte de a depune propunerea te rugăm treci prin pașii de mai jos:

1. Propunerea ta reprezintă o reparație punctuală (de exemplu o groapă) sau o îmbunătățire specifică a serviciilor furnizate de către PMT (de exemplu schimbarea programului pentru preluarea gunoiului reciclabil pe o anumită stradă) ce nu necesită o investiție sau o schimbare majoră? 

Accesează aplicația de sesizări aici: https://sesizari.primariatm.ro/

2. Propunerea ta poate fi implementată și de o entitate privată? 

Centrul de Proiecte acordă finanțare nerambursabilă, din bugetul local, pentru proiecte culturale, comunitare și sportive ce îmbunătățesc calitatea vieții în Timișoara și construiesc o comunitate dinamică și incluzivă. Mai multe detalii aici: https://centruldeproiecte.ro/finantari/  

3. Dacă propunerea ta nu se încadrează în niciuna dintre cele de mai sus, te invităm să verifici propunerile depuse, pentru a nu te suprapune cu acestea, și apoi să o înscrii în campania bugetului participativ.

Campania dedicată întregului oraș: https://decidem.primariatm.ro/bp/2023/campanie/timisoara

Campania dedicată cartierelor (proiect pilot): https://decidem.primariatm.ro/bp/2023/campanie/cartiere

În perioada aceasta vor fi organizate mai multe ateliere în cele patru zone cu buget dedicat. Detaliile acestora fi comunicate public după selecția partenerilor locali ai Campaniei.

Totodată, fiecare propunere transmisă va fi evaluată cu atenție de către membrii Comisiei și se va oferi feedback pentru completarea/ clarificarea / îmbunătățirea acesteia pentru a crește șansele de a ajunge în etapa de vot. Inițiatorii vor putea aduce completări până la termenul final de depunere a propunerilor de proiecte, 15 mai ora 22:00.

Este utilă această pagină?